Σαγκάη πέρα από τη Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ.

Καλύτερη αξιοπιστία & καλύτερη ποιότητα για να αλλάξει το μέλλον!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd

Certifications
καλής ποιότητας Γραμμή επεξεργασίας γάλακτος UHT για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Γραμμή επεξεργασίας γάλακτος UHT για τις πωλήσεις
Customers Reviews
Είμαι το πρόσωπο, το οποίο έχει κάνει τις δοκιμές/παραγωγή χρησιμοποιώντας το θραυστήρα ανανά. Μέχρι στιγμής ο θραυστήρας έχει λειτουργήσει πολύ καλά!

—— Erik Steen Hansen της Δανίας

Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι. Glad στην εργασία με την επιχείρηση και τους υπαλλήλους σας.

—— Διευθυντής Gerelkhuu της Μογγολίας

Είμαι Online Chat Now

Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd
συνεργείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Πέρα
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 30000000-50000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 30% - 40%
Certificate: ISO 90001, SGS, TUV,CE
Patent: Orange Juice and pulp separating system
Patent: debittering and deacidification equipment for orange juice

Η Σαγκάη πέρα από τη Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ, όπως μια ιδιωτική επιχείρηση άρχισε το έτος 2005, είναι ειδικευμένη προσανατολισμένη στην τεχνολογία κατασκευαστική επιχείρηση μηχανημάτων. Πέρα από ειδικεύεται στα με το κλειδί στο χέρι προγράμματα του σχεδίου, της κατασκευής, της εγκατάστασης και της ανάθεσης για τις γραμμές παραγωγής των υγρών τροφίμων όπως το γαλακτοκομείο, το ποτό, το παγωτό, τα φρούτα και λαχανικά, η βιομηχανική, η χημική ουσία και το φαρμακευτικό είδος.

 

Συνεργασμένοι με διάφορα όργανα εσωτερικής και στο εξωτερικό ελαφριάς βιομηχανικά ή επιστημονικής έρευνας, απορροφάμε τη προηγμένη τεχνολογία τους και παίρνουμε έπειτα τη βάση για να αναπτύξουμε τις νέες ακόμα καλύτερες τεχνικές διαδικασίας, ειδικευόμαστε τώρα σε όλο το είδος υγειονομικής δεξαμενής, δοχείου, εμπορευματοκιβωτίου, θερμάστρας, δοχείου ψύξης, αποστειρωτή, συμπυκνωτή, αντλίας και άλλων σωλήνα και συναρμολογήσεων. Οι εξοπλισμοί είναι σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα του χυμού, γαλακτοκομείο, φαρμακείο, βιοχημικό, όπως HACCP, QS και η κκπ.

 

Μέσα στα χρόνια των κοινών προσπαθειών του προσωπικού μας, έχουμε λάβει το υψηλό μερίδιο στην αγορά της βιομηχανίας μηχανημάτων, και έχουμε αναπτυχθεί σε μια μέσου μεγέθους επιχείρηση ορισμένης δημοτικότητας στη βιομηχανία. Συνδυάζοντας τη επιστημονική έρευνα, την τεχνική ανάπτυξη, την παραγωγή, το μάρκετινγκ και την υπηρεσία μεταπώλησης, κρατιόμαστε αυστηρά σύμφωνα με το σύστημα εξασφάλισης ποιότητας του ISO 9001.

 

 

Σειρά παραγωγής:

Μηχανήματα επεξεργασίας για τα διάφορα φρούτα και λαχανικά

Σειρά μεταφορέων και ανελκυστήρων

Σειρά πλυντηρίων και διαλογέων

Pulper και θραυστήρων σειρά

Σειρά εξατμιστήρων και εξαεριστήρων

Το ανοξείδωτο τοποθετεί σε δεξαμενή τη σειρά

Σειρά καθαρισμού CIP

Πλυντήριο κλουβιών

 

Διάφορες γραμμές παραγωγής φρούτων και λαχανικών

Η πλήρης μονάδα της γραμμής επεξεργασίας εσπεριδοειδών, περιλαμβάνει το πορτοκάλι, το λεμόνι, pomelo, το γκρέιπφρουτ κ.λπ.

Πλήρης μονάδα της κινεζικής ημερομηνίας/Jujube και hawkthorn της γραμμής επεξεργασίας

Πλήρης μονάδα της γραμμής επεξεργασίας θάλασσα-buckthorn

Πλήρης μονάδα της γραμμής επεξεργασίας ροδάκινων/βερίκοκων και δαμάσκηνων

Πλήρης μονάδα του ανανά/του μάγκο και άλλης τροπικής γραμμής επεξεργασίας φρούτων

Πλήρης μονάδα της γραμμής επεξεργασίας ντοματών

Πλήρης μονάδα της γραμμής επεξεργασίας μήλων/αχλαδιών

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ:

 

Φήμη από την ποιότητα  

Εμπιστοσύνη από την ειλικρίνεια  

Έπαινος από την ειδίκευση

Ανάπτυξη από την καινοτομία

Κοινωνική παροχή από το εταιρικό όφελος

 

 

Ο ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

 

Προσανατολισμένος στους πελάτες: Επιδιώκουμε για την επιτυχία με την υπέρβαση των απαιτήσεων πελατών. Υπογραμμίζουμε σαφώς να καταλάβουμε τις απαιτήσεις πελατών να παρέχουμε την πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την υπηρεσία μέσω του τύπου που αναπτύσσεται και που κατασκευάζει των προϊόντων. Τηρούμε τις υποχρεώσεις μας με την προσφορά της υπηρεσίας και της τεχνικής υποστήριξης μεταπώλησης. Η επαφή με τους πελάτες είναι κάθε φορά μια ευκαιρία για μας να κερδίσουμε τη ικανοποίηση πελατών και να δημιουργήσουμε τη νέα επιχειρησιακή πιθανότητα.

 

Τίμια λειτουργία:

Σαν εταιρία και άτομο, κάνουμε πάντα αυτό που είναι σωστό. Να είσαι τίμια είναι η βασική αρχή για τις επιχειρησιακές δραστηριότητες. Διευθυνόμαστε τίμιος στη συμπεριφορά και την επιχείρηση. Η τιμιότητα θεωρείται ίδιας σπουδαιότητας με τη ζωή στην επιχείρησή μας, και αυτό το σύστημα αξίας έχει τοποθετηθεί πάντα ως ανώτατος στόχος από μας ανά πάσα στιγμή. Σεβόμαστε τις συμφωνίες και τις συμβάσεις μας και την υψηλή τιμιότητα αξίας στην επικοινωνία. Η σχέση με τους συναδέλφους, τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους επενδυτές και τις τράπεζες καθιερώνεται βάσει της ειλικρίνειας και της επιδίωξης για τα κοινά ενδιαφέροντα. Η αίσθηση ευθύνης μας επεκτείνεται στη φροντίδα στο εργασιακό περιβάλλον και την ατμόσφαιρα, και να φέρει επάνω το ύφος το καθένα επαγγελματικά που αφιερώνεται.

 

Υποχρέωση που τιμά: Δεσμευόμαστε στην παροχή των ικανοποιητικών προϊόντων και της υπηρεσίας στους πελάτες, την άξια φήμη στους προμηθευτές, τις ιδανικές επιστροφές στους επενδυτές, την εκτενή προώθηση και τις κοινές ευκαιρίες ανάπτυξης για το προσωπικό, και τις καλές κοινωνικές παροχές στην κοινωνία. Να τηρήσει τις υποχρεώσεις είναι το μόνο κριτήριο της επιτυχίας.

 

Ανάπτυξη από τη διαχείριση: Λαμβάνουμε υπόψη ότι το μεγιστοποιημένο όφελος προέρχεται από την επιστημονική διαχείριση. Μόνο από την εισαγωγή στους ταλαντούχους διευθυντές και την προηγμένη διαχείριση φιλοσοφία μπορούμε να βελτιώσουμε συνεχώς το επίπεδο διοίκησης επιχειρήσεων. Και μόνο με το συνδυασμό των χαρακτηριστικών της επιχείρησής μας για να δημιουργήσει ένα σύνολο επιστημονικού και διακριτικού συστήματος διαχείρισης που συμμορφώνεται με τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής μας μπορεί εμείς να παραμείνει αήττητος στην εξαγριωμένα ανταγωνιστική αγορά.

 

 

Ακατάπαυστη βελτίωση: Την του οποίου μεγάλη επιτυχία έχουμε ολοκληρώσει για τα προϊόντα, την υπηρεσία, την κατάρτιση προσωπικού και τη διαχείριση κ.λπ., θα δεσμευθούμε πάντα να βελτιώσουμε τους με τον τρόπο να υιοθετήσουν οι νέες απόψεις και τα καλύτερα μοντέλα εργασίας, και να φέρει τις ευθύνες και τους κινδύνους επομένως οδήγησε. Ενθαρρύνουμε το προσωπικό μας για να κρατήσουμε τον ενθουσιασμό του ανασχηματισμού και τη δίψα για τη γνώση στην καθημερινή εργασία, και για να μοιραστούμε την εργασιακή πείρα τους με τους συναδέλφους, ώστε να ολοκληρωθούν η επιτυχία των ατόμων και η τελειότητα της επιχείρησης.

 

Οι άνθρωποι προσανατόλισαν: Το σταδιοδρομία-σεβασμού, συνεταιριστικού και τολμηρού προσωπικό επαγγελματιών, είναι βάση για ΠΕΡΑ ΑΠΌ την ανάπτυξη. Και κάνει όλο το προσωπικό να ασκήσει την μόνος-ανεξαρτησία και τις δημιουργικότητές τους πλήρως, μέσω της ενίσχυσης του τέλειου και ιδιαίτερα αποτελεσματικού συστήματος έμπνευσης και περιορισμού, και οι τεθειμένες έννοιες χρήσης προσωπικού «της ικανότητας καθορίζουν τα ταλέντα, ο ανταγωνισμός δημιουργεί τα ταλέντα, τα επιτεύγματα αξιολογούν τα ταλέντα» στην επίδραση.

 

Διορίστε τα ταλέντα σύμφωνα με τις ικανότητες και στις κατάλληλες θέσεις: «Διορίστε τα ταλέντα σύμφωνα με τις ικανότητες και στις κατάλληλες θέσεις», που είναι, όχι μόνο για να διορίσει τα κατάλληλα ταλέντα στις κατάλληλες θέσεις, αλλά και για «να ξέρει τα ταλέντα, να ανεχτεί τα ταλέντα, να χρησιμοποιήσει τα ταλέντα και να καλλιεργήσει τα ταλέντα» και για να σχεδιάσει τον προσανατολισμό ανάπτυξης για τα ταλέντα μέσω της διαδρομής ανάπτυξης ταλέντου «χ-σχεδίων».

 

Προηγμένος equipmentd: Ο προηγμένος αυτόματος παράγοντας εξοπλισμός, πολωνική εργασία σωληνώσεων, παρουσιάζει πρώτης τάξεως ποιότητα. Ο τεχνικός εμπειρογνώμονας συμμετέχει στην παραγωγή για να εγγυηθεί άμεσα το προϊόν σταθερό και αξιόπιστο. Η μέρα με τη μέρα αυξανόμενα υψηλής ποιότητας συνείδηση αγαθών και συνεχώς τα αγαθά βιομηχανίας θα κάνουν τον εξοπλισμό παραγωγής μας στην αλλαγή με κάθε νέα ημέρα. Ανεξάρτητα από το πόσο οι παγκόσμιες αλλαγές, προσπαθούν για την τελειότητα δεν είναι το αμετάβλητο πνεύμα μας.

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Cindy Qian

Τηλ.:: 86-021-57172333-8606

Φαξ: 86-021-57172728

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Γαλακτοκομικό εργοστάσιο επεξεργασίας

1TPH - Pasteurizer γάλακτος προτύπων του ISO 10TPH μηχανή για τις εγκαταστάσεις παστερίωσης γάλακτος

Υψηλοί αυτόματοι εξοπλισμοί επεξεργασίας γάλακτος προγράμματος γαλακτοκομικών εγκαταστάσεων με το ανοξείδωτο SUS304

γαλακτοκομικές εγκαταστάσεις γάλακτος 2TPH 5TPH SUS304 SUS316 πλήρεις αυτόματες με τη συσκευασία πλαστικών τσαντών

25000LPH γιαούρτι/τυρί/βουτύρου γαλακτοκομικό εργοστάσιο επεξεργασίας με SGS ISO 9001

Γραμμή επεξεργασίας χυμού φρούτων

3000 - 20000BPH μονάδα επεξεργασίας φρούτων μηχανών κατασκευαστών χυμού φρούτων, εξοπλισμός χυμού φρούτων

Εγκαταστάσεις κατασκευής γραμμών επεξεργασίας χυμού φρούτων υψηλών προτύπων ελέγχου PLC/χυμού φρούτων

Χυμός που κάνει τη γραμμή επεξεργασίας χυμού φρούτων εξοπλισμού με 2T/D – ικανότητα 1000T/D

Κινεζική γραμμή επεξεργασίας χυμού φρούτων ημερομηνίας, εργοστάσιο επεξεργασίας πολτού φρούτων ISO9001

Βιομηχανικό γιαούρτι που κατασκευάζει τη μηχανή

Ο ISO 10000LPD ανακάτωσε το βιομηχανικό γιαούρτι κατασκευάζοντας τη μηχανή με τα πλαστικά εμπορευματοκιβώτια ή κοιλαίνει τη συσκευασία

Πλήρες αυτόματο βιομηχανικό γιαούρτι που κατασκευάζει τη μηχανή για το πρόγραμμα 2000L γαλακτοκομικών εγκαταστάσεων - 20000LPH

Βιομηχανικός εξοπλισμός παραγωγής γιαουρτιού τύπων, μηχανήματα παραγωγής γάλακτος CE

Πίνοντας γιαουρτιού κατασκευαστής γιαουρτιού παραγωγής βιομηχανικός με το υλικό SUS304/SUS316

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Γαλακτοκομικό εργοστάσιο επεξεργασίας προμηθευτής. © 2016 - 2020 drinkprocessing.com. All Rights Reserved.